You do it crazy, that's how you talk to me

Varför blir jag kär i alla jag ser? Jag är INTE desperat, jag vet inte vad jag vill.
Jag har svårt att binda mig och jag gör alltid den här stalker-grejen, för att påmina mig om
att jag inte är värd någonting. Och när jag tänker efter så finner jag inget attraktivt mig själv.
Jag är... lite söt, så jävla ocool på så många sätt och nördig.
Det är en såndär bajs dag idag, när ingenting känns rätt och allt bara snurrar.
Jag känner mig inte särskilt klyftig idag, bara en ensam idiot.
Det här är extra svårt, jag vet inte... jag är en fegis.
Önskar att det kunde vara så lätt som en öl och en pizza, kanske nästa år.

Jag är så jävla dum.

Och här kommer lute random tankar från en annan tid.

01/08-10

Nattfilosofi part 2

Jag hatar mig själv just nu, jag är skittrött, men så fort jag lägger mig i sängen så blir jag pigg.

Jag gick på den läskigaste gatan, där fanns dem läskigaste hororna, tjocka och svart. Det var ruggigt och dem kollade elakt på mig. Sen gick jag upp för trapporna på en sån trappuppgång som känns väldigt typisk för brittiska zombiefilmer och det var inte alls äckligt. Jag hatar zombies, det är min största skräck i livet. Jag har nojat så mycket över det att jag funderat på att skaffa en zombie-låda med bra saker som man måste ha. Här kommer listan med meget bra saker att ha!

1. Skinnjacka, det blir svårt för zombies att bita i, men dem kan säkert bita igenom, men då får du tid att döda dem innan dem hinner göra detta.
2. Rejäla jeans som inte är tajta, också svårt att bita i.
3. En väska med powerbars och redbulls, man kommer få springa mycket.
4. Ett slagträ, därsom man måste ha licens för vapen så får man börja med något enkelt tills man får tag i ett bättre vapen. ett slagträ är än en kniv om man kan slå bra, kniv blir för bökigt eftersom att det fastnar osv.
5. Walkie-talkies, för att hitta andra överlevare.
6. Ett par rejäla kängor, som inte är för tunga.
7. Silvertejp, jag vet inte varför, men det kanske kommer till hands.
8. Sist men inte minst, En skiftnyckel och en skruvmejsel, så att man kan bryta sig på ställen eller något sånt.
(9. Fällkniv kan alltid vara bra, men det är lite overkill)

Om jag någonsin får barn ska jag förbereda en sån här låda till dem, för jag är verkligen nojig över det här. Jag blir alltid rädd så fort det kommer t.ex. nån ny tuggummi-grej. Som den där som byter smak (inte den med gegga i). Då tänker jag "vafan kan det vara för kemikalier i det här, tänk om vi blir zombies nu". Det är speciellt läskigt om dem delar ut det gratis på stan, då är vi som gratis test-kaniner. Dem testar på oss om vi blir sjuka eller något. Jag av regel tar aldrig emot det, jag vill inte bli zombie.

Ja, i alla fall, när jag inte var rädd för zombies idag, så tänkte jag mycket på mina brister. Jag är så ocool. Jag kan aldrig sätta mig i andras situationer. Blir det för komplicerat; bye bye! Är det för lätt; bye bye! Dessutom lyckas jag alltid sabba det för mig själv, jag är ganska duktig på det. Jag är så trött också, på alla spel och regler. Kan man inte bara va? Jag lyckas alltid med att känna mig dum, när sanningen är att jag bara är som jag är och att det egentligen inte är något annat än positivt. Jag är knäpp och ingen kommer någonsin gilla det eller mig, haha.

Vilket i sin tur ledde till att jag tänkte på kärlek och allt sånt. Man går runt och letar efter sitt livskärlek, fast man egentligen inte gör det för man är för ung, fast man egentligen gör det för det vore ju helt meningslöst annars. Eller jag vet inte, jag ser inte mig själv hitta den, det är avlägset. Men om jag hittar den innan jag blivit 25, så ska jag satsa på ett normalt liv, efter det blir det nog mer att jag dör ensam med mina femton papegojor.

Och så den där första kärleken och irritationen över människor som inte kan se den. Folk som upplever första kärleken misstar den för "the one", när "the one" i självaverket är något heeeeeeeeeelt annat och jag skriver det på ett jätteirriterande fjortissätt to make a point! Första riktiga kärleken är speciell, jag vet det, den är annorlunda, ingenting man känt förut, blablabla. Den gör en blind, men det roliga är att man aldrig jämför någon med den som man upplevde den första kärleken med... men den som kommer efter det. Jag vet det, för jag spenderade ett år med att vara kär i en kille som bara lekte jojo med mig och jag kan fortfarande inte sluta jämföra alla jag träffar med honom. Alltid hans namn i en liten ruta uppe i högra hörnet av min hjärna. Jag tror inte han är "the one", men han fuckade mig totallt. Det jag menar på, är bara att man inte ska haka upp sig på den första kärleken, det är trots allt bara den första.

nu får ni tänka själva, HADE

SÅDÄR

Nu har jag ta mig fan fått tummen ur arslet!
Nu läser jag Teoretisk Filosofi, som verkar asbra, faktiskt.
Ändrat bloggdesign!
Ska köpa lite grejor till skolan idag osv.
Betala tillbaks skulder! idag, ett måste annars dödar dem mig.
Imorn blir det Liu kort och CSN!! WOOHOOO.

Nu kanske det blir äta och shopping! Förutsatt att jag fått pengar då!

TJOPLING

baiz.

Ännu en meningslös vecka och jag har fortfarande inte fått något gjort, vilken bajs.

Funderar på en ny hårfärg och sthlm, längtar, va!

life sux, sthlm rox.

Jag har sett så myckt film nu att mina ögon trillar snart ut ur sina hålor och spränger sig själva om jag dricker en till cola, synd för dem att jag är astörstig!

Jag tror inte jag har älskat något så mycket som jag älskar Sagan Om Ändringen. Mitt liv är slut, jag kommer aldrig kunna skratta igen, så bra är det. Fast det där med humor, det har aldrig riktigt varit min grej...
Men tänk er något i den här stilen; Frodo= Lill-Al fadji+svampbobfyrkant.

Jag längtar till sthlm träffa Julle och Curry (Arvid!?)... mitt liv är verkligen tomt.

Jag är glad för bidragskungen, Elin. Eller Experten på allt-som-rör-sig-runt-hur-man-pressar-pengar-av-samhället.

Jag måste se en bra film nu och äta popcorn. Jag kommer ruttna här.


RSS 2.0